h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • İmam Hatip öğrencileri şehitlere dua etmek için hatim okudu

İmam Hatip öğrencileri şehitlere dua etmek için hatim okudu

Erciyes Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri, Pençe Kilit Harekatı'nda şehit olan 9 asker için hatim yaptı. Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve şehitler için dua edildi. Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse, Türk milletinin en önemli karakterinin bağımsızlık olduğunu belirtti. Tüm İmam-Hatip okullarında hatim yapıldığını söyleyen Karaköse, şehitlere Allah'tan rahmet diledi ve onların ailelerine başsağlığı dileklerini iletti. Türk milletinin düşmana fırsat vermemesi gerektiğini vurgulayan Karaköse, gençlerin kendi değerlerini en iyi şekilde korumaları gerektiğini ifade etti.

Pençe Kilit Harekatı’nda şehit olan 9 asker için Erciyes Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hatim duası yapıldı. Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, okul müdürü, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı programda, öğrenciler hatim duasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi. Türk milletinin bağımsızlık karakterine dikkat çeken Karaköse, tüm İmam-Hatip okullarında yapılan hatimlere değindi ve şehitlerimiz için dua edildiğini belirtti. Karaköse ayrıca, Türkiye’nin refah ve güven içinde olmasının askerlerimize borçlu olduğumuzu vurguladı. Gençlerin milli değerlere sahip çıkarak güçlü yetişmesi gerektiğine işaret eden Karaköse, birlik ve işbirliği içinde olmanın önemine dikkat çekti. Türk milletinin bağımsızlık karakterini sürdürerek geleceğe güvenle ilerleyeceğini ifade etti.

‘Yerel Yönetimler Açık Veri Endeksi 2023’te birinci Tuzla Belediyesi oldu

Sıradaki haber:

‘Yerel Yönetimler Açık Veri Endeksi 2023’te birinci Tuzla Belediyesi oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.