h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • İleri Teknoloji Haber Ajansı, iki prestijli ödüle layık görüldü

İleri Teknoloji Haber Ajansı, iki prestijli ödüle layık görüldü

Tekirdağ Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği, "Cumhuriyetin 100. Yılında Tekirdağ Basın Ödülleri" yarışmasında İHA Muhabirlerinden Halil Dağ'ın "Koreli Ayla'nın gün yüzüne çıkmamış fotoğrafları" haberiyle birincilik, Berke Özen'in ise "Park halindeki araçlara sinirlenen vatandaştan yol ortasında protesto" haberiyle üçüncülük ödülü aldı. Ödül töreninde konuşan Halil Dağ, "Haberin olduğu her saate sokaklardayız" dedi. Süleymanpaşa Basın Mensupları Dernek Başkanı Abdullah Yalçın ise derneğin gazetecilere yönelik farklı etkinlikler düzenlediğini belirtti.

İHA muhabirleri, Tekirdağ’da düzenlenen “Cumhuriyetin 100. Yılında Tekirdağ Basın Ödülleri” yarışmasında ulusal haberler kategorisinde birincilik ve üçüncülük ödüllerini aldı. Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen yarışmada, İHA muhabirlerinden Halil Dağ “Koreli Ayla’nın gün yüzüne çıkmamış fotoğrafları” haberiyle birinci olurken, Berke Özen ise “Park halindeki araçlara sinirlenen vatandaştan yol ortasında protesto” haberiyle üçüncülük elde etti. Ödüllerini Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar’dan alan İHA Tekirdağ Muhabiri Halil Dağ, gazetecilerin her zaman haberlerin peşinde olduğunu ve Tekirdağ’ın, Türkiye’nin ve dünyanın sesi olmaya devam edeceklerini belirtti. Süleymanpaşa Basın Mensupları Dernek Başkanı Abdullah Yalçın ise ödül kazanan muhabirleri tebrik ederek, dernek olarak gazetecilik mesleğinin önemli günlerinde çelenk sunma programları düzenlediklerini ve Tekirdağ Basın Ödülleri yarışmasını gerçekleştirdiklerini söyledi. Yalçın ayrıca, gazetecilerin haklarının bilinmesi adına seminerler düzenlediklerini ve meslektaşlarının yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ankara’da şehitlerimiz için dua ettiği anları paylaştı

Sıradaki haber:

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ankara’da şehitlerimiz için dua ettiği anları paylaştı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.