h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Engelliler Merkezi’nde Faaliyetler Hız Kesmeden Sürüyor

Engelliler Merkezi’nde Faaliyetler Hız Kesmeden Sürüyor

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Engelliler Merkezi'nde devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarını denetledi. Merkezin inşaatı ve iç tefrişat çalışmaları tamamlanmış durumda. Çiftçi, çevre düzenleme çalışmalarının kısa sürede bitirileceğini ve merkezin yakında özel bireylerin kullanımına açılacağını belirtti. Merkez, derslikler, eğitim odaları, etkinlik odaları, kültür merkezi, atölyeler ve spor salonu gibi birçok bölümden oluşuyor. Ayrıca 2. ve 3. kademe özel eğitim okulu da bu merkezin giriş katında yer alacak.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, tamamlanan Engelliler Merkezi’ndeki çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. Engelliler Merkezi’nin inşaat ve iç tefrişat çalışmalarının tamamlanmasının ardından, çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte Çayırova’daki özel bireyler ve ailelerinin kullanımına sunulacak. Başkan Çiftçi, Başkan yardımcıları ve birim müdürüyle birlikte Engelliler Merkezi’ne giderek, çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi ve birim müdürlerinden bilgi aldı. Çiftçi, çevre düzenleme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını ve merkezin Çayırova’daki özel bireylerin kullanımına açılacağını belirtti.

Çayırova’da yaşayan özel bireylerin günlük yaşamını kolaylaştıracak olan merkezde, derslikler, eğitim odaları, etkinlik odaları, sesli kütüphane, engelsiz kafeterya, kültür merkezi, atölyeler ve spor salonu gibi birçok bölüm bulunmaktadır. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol kapsamında, merkezin giriş katında özel bireylere yönelik 2. ve 3. kademe özel eğitim okulu da yer alacaktır.

Vali Eldivan, basın toplantısında gazetecilerle buluştu

Sıradaki haber:

Vali Eldivan, basın toplantısında gazetecilerle buluştu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.