h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan Büyükkılıç: “Yola devam diyoruz”

Başkan Büyükkılıç: “Yola devam diyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak aday gösterdiği Dr. Memduh Büyükkılıç, açıklamasında destek ve duaları beklediklerini belirtti. Başkan Büyükkılıç, Kayseri halkının sahiplenme duygusunu sağlama görevlerinin olduğunu vurguladı. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti ve sorumluluklarının arttığını hissettiklerini ifade etti. AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm de Başkan Büyükkılıç'a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimlerde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak açıklamasının ardından ilk açıklamasını yaptı. Başkan Büyükkılıç, “El ele verip, yola devam diyoruz. Mevla’m mahcup etmesin. Desteklerinizi, dualarınızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Ticaret Odası Congresium’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin belediye başkan adaylarını açıklarken, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak mevcut başkan olan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı aday gösterdi. Başkan Büyükkılıç, aday gösterilmesinin ardından ATO Congresium’da gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kayseri’yi sahiplenmeye devam edeceklerini belirten Büyükkılıç, “Kayseri’mizin gücünü gösteriyor, sizlere minnettarız. Kayseri’yi olumlu şekilde paylaşmak, hak ettiği şekilde geleceğe taşımak ve insanların sahiplenme duygusunu sağlamak asli görevimizdir” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini ileten Büyükkılıç, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Dün akşam Cumhurbaşkanımızın kendisi arayıp, davet edip, adayların açıklanacağı toplantıda bulunmamı istedi, çıktık, geldik. Sırayla illerimiz çağrıldı, Kayseri’miz de saygıdeğer milletvekillerimiz, bakanlarımız, başkanlarımız, gençlik ve kadın kolları ile MHP’nin değerli il başkanıyla elimiz kaldırıldı. Değerli Cumhurbaşkanımıza gerçekten minnet duyuyor, teşekkür ediyoruz. Sorumluluğumuzun daha da arttığını hissettik. Kayseri olarak ona layık olma konusunda irade göstereceğiz. Kayseri’yi seven, güvenen ve bizi bugünlere getiren Kayserili hemşehrilerimize ne yapsak azdır. El ele verip, yola devam diyoruz. Mevla’m bizleri utandırmasın. Desteklerinizi, dualarınızı bekliyoruz.”

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm de Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ederek, “Muhteşem bir kalabalık var, coşku çok fazlaydı. Memduh ağabeyimize, başkanımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bolu’da Bir Yıl İçinde 2.710 Kişi Hayatını Kaybetti

Sıradaki haber:

Bolu’da Bir Yıl İçinde 2.710 Kişi Hayatını Kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.