h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan Büyükkılıç, Esma’ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi’ni gezdi

Başkan Büyükkılıç, Esma’ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi’ni gezdi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür (KAYMEK) tarafından Üç Aylar'ın başlangıcına özel düzenlenen Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi'ni ziyaret etti. Sergide KAYMEK kursiyerleri tarafından hazırlanan El emeği göz nuru eserler sergilendi. Başkan Büyükkılıç, sergiyi gezip vatandaşlarla sohbet etti ve emek verenlere teşekkür etti. Sergi, 3 gün boyunca yoğun ilgi gördü.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK tarafından düzenlenen ve üç ayların başlangıcına özel açılan Esma’ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi’ni ziyaret etti. Kayseri’de faaliyet gösteren KAYMEK, mesleki ve sanatsal kurslarla öne çıkan bir kurumdur. Başkan Büyükkılıç, kursiyerlerin el emeğiyle yapılan eserleri inceledi ve sergiyi gezen vatandaşlarla ve yerel esnaflarla sohbet etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, serginin kıymetli ve özgün eserlerini hazırlayan KAYMEK eğitmenleri ve kursiyerlerine teşekkür etti. Sergide, üç gün boyunca sergilenen hat sanatıyla yazılan 99 Esma’ül Hüsna tablosu ve KAYMEK’in Hüsn-i Hat çalışmaları büyük ilgi gördü.

Sanat Evi Sömestr Atölyeleri Kayıtları Açıldı

Sıradaki haber:

Sanat Evi Sömestr Atölyeleri Kayıtları Açıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.