h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Bakan Yerlikaya’nın girişimiyle, şehit babası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu

Bakan Yerlikaya’nın girişimiyle, şehit babası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu

Türkiye'nin Pençe Kilit Harekatı bölgesinde PKK'ya karşı çıkan iki Kahramanmaraşlı asker şehit oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şehitlerin ailelerini ziyaret ederek başsağlığı diledi. Ayrıca şehitlerin babalarını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüştürdü. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından da şehitlerin kanının yerde kalmayacağını belirtti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekatı bölgesine sızmaya çalışan PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen iki Kahramanmaraşlı askerin ailelerini ziyaret etti ve şehit babasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştürdü.

Sabah saatlerinde Kahramanmaraş’a uçakla gelen Bakan Yerlikaya, hemen ardından Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez’in Göksun ilçesindeki baba evine gitti. Şehidin baba ve annesi ile 7 kardeşine başsağlığı dileyen Yerlikaya, ayrıca şehidin kabrini ziyaret ederek dua etti. Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Yerlikaya, “23’üne basmasına 5 gün kala onu şehit eden hainlerden, tek tek hesap soracağız. Şehidimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak” mesajını yayınladı.

Daha sonra Dulkadiroğlu ilçesine geçen Yerlikaya, burada şehit Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in baba evine ziyaret gerçekleştirdi. Şehidin baba, annesi ve kardeşlerine başsağlığı dileyen Yerlikaya, şehidin kabrini de ziyaret etti. Ardından Yerlikaya, şehit babası ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla görüştürdü. Ziyaretin sonunda toplu konut alanlarına geçen Yerlikaya, programını tamamladı.

Yüreğir Belediyesi, 205 bin 17 talebe hızlı yanıt veren çağrı merkezine sahip

Sıradaki haber:

Yüreğir Belediyesi, 205 bin 17 talebe hızlı yanıt veren çağrı merkezine sahip

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.