h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sakarya Büyükşehir Hentbol Takımı, ikinci yarıya tamamen hazır

Sakarya Büyükşehir Hentbol Takımı, ikinci yarıya tamamen hazır

Sakarya Büyükşehir Hentbol takımı, ikinci yarıya hazır bir şekilde girmek için Fas Milli takımı ile özel bir maç yaptı. Karşılaşmadan 38-35 galip ayrılan Büyükşehir, eksik kadroyla oynamasına rağmen oyun planına sadık kalarak başarılı bir performans sergiledi. İkinci yarı karşılaşmaları 2-5 Şubat tarihlerinde başlayacak ve Büyükşehir Hentbol, ilk maçını Konya BBSK'ya karşı oynayacak.

Sakarya Büyükşehir Hentbol Takımı, Sakarya’da ikinci yarı hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. İlk yarıda 9 galibiyetle ikinci sırayı alan takım, Fas Milli Takımı ile yaptığı özel maçta 38-35 galip gelerek, ikinci yarı öncesinde hazır bir görüntü sergiledi.

Erkekler Türkiye Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Sakarya Büyükşehir Hentbol Takımı, ikinci yarı hazırlıklarını Sakarya’da sürdürüyor. Türkiye Kupası’nda da başarılı bir performans sergileyecek olan takım, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında Fas Milli Takımı ile özel bir maç yaptı. 9 sporcusunun milli takım kamplarında olması nedeniyle eksik bir kadroyla mücadele eden Büyükşehir hentbolcuları, oyun planlarına sadık kalarak maçtan 38-35 galip ayrıldı ve ikinci yarı öncesinde iddialı bir görüntü sergiledi.

Hentbol Süper Ligi’nin ikinci yarısı 2-5 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek maçlarla başlayacak. Büyükşehir Hentbol takımı, ikinci yarının ilk karşılaşmasında 3 Şubat’ta Konya BBSK ile mücadele edecek. Takım, bu maçta da başarılı bir performans sergileyerek önemli bir galibiyet almak istiyor.

Menemen FK, 4 karşılaşmadan sonra puan kaybı yaşadı

Sıradaki haber:

Menemen FK, 4 karşılaşmadan sonra puan kaybı yaşadı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.