h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Sagiv Jehezkel, özel bir uçakla memleketine geri dönüş yapıyor!

Sagiv Jehezkel, özel bir uçakla memleketine geri dönüş yapıyor!

Antalyaspor - Trabzonspor maçında attığı golden sonra İsrail'in Gazze'deki katliamı destekleyen hareketi nedeniyle gözaltına alınan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, bugün özel uçakla ülkesine dönecek. Jehezkel, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Antalyaspor Basın Sözcüsü Alkan Evren, Jehezkel'in ayrılmasıyla ilgili hukuki işlemlerin devam ettiğini açıkladı.

Antalyaspor-Trabzonspor Maçında Attığı Gol Sonrası İsrailli Futbolcu Gözaltına Alındı

Antalyaspor-Trabzonspor maçında, İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, attığı gol sonrasında İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliamı destekleyen bir hareket yapması üzerine gözaltına alındı. Jehezkel’in bugün özel bir uçakla ülkesine dönmesi planlanıyor.

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında dün akşam oynanan Antalyaspor-Trabzonspor karşılaşmasında, ev sahibi takımın İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, attığı gol sonrasında yaptığı hareket nedeniyle İsrail’in Gazze’deki katliamını desteklediği gerekçesiyle gözaltına alındı. Jehezkel, bugün sabah saatlerinde Antalya Emniyeti’nde işlemlerinin ardından Terörle Mücadele Savcılığı’nda ifade vermek üzere Antalya Adliyesi’ne götürüldü. Jehezkel’in yaklaşık 45 dakikalık ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Alkan Evren, olayın istenmeyen bir durum olduğunu belirterek, Jehezkel’in savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldığını ve bugün özel bir uçakla ülkesine döneceğini açıkladı. Evren ayrıca, Antalyaspor’un Jehezkel ile sözleşmenin feshi konusunda hukuki süreçleri devam ettirdiğini de sözlerine ekledi.

Gaziantep ALG Spor, Beşiktaş’ı 2-1 yenerek galibiyet elde etti

Sıradaki haber:

Gaziantep ALG Spor, Beşiktaş’ı 2-1 yenerek galibiyet elde etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.