h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Son Dakika
  • RAMS Başakşehir: “Kişisel sosyal medya hesabından, ülkemizin hassasiyetlerine ters düşen paylaşım yaparak, kulüp disiplin talimatlarını ihlal eden Eden Karzev hakkında kulübümüzce disiplin soruşturması başlatılmış olup, bu hususta oyuncunun yazılı savunması talep edilmiştir.”

RAMS Başakşehir: “Kişisel sosyal medya hesabından, ülkemizin hassasiyetlerine ters düşen paylaşım yaparak, kulüp disiplin talimatlarını ihlal eden Eden Karzev hakkında kulübümüzce disiplin soruşturması başlatılmış olup, bu hususta oyuncunun yazılı savunması talep edilmiştir.”

RAMS Başakşehir, oyuncu Eden Karzev'in kişisel sosyal medya hesabından ülkemizin değerlerine aykırı bir paylaşım yapması nedeniyle disiplin soruşturması başlattığını duyurdu. Kulüp, Karzev'in kulüp disiplin talimatlarını ihlal ettiği gerekçesiyle yazılı savunma talep etti.

RAMS Başakşehir Kulübü, futbolcu Eden Karzev’in kişisel sosyal medya hesabından yapmış olduğu ve ülkemizin hassasiyetlerine aykırı olan paylaşımlar nedeniyle kulüp disiplin talimatlarını ihlal ettiğini belirtti. Kulüp tarafından bu durumla ilgili olarak disiplin soruşturması başlatılmış ve oyuncudan yazılı savunma talep edilmiştir.

Hisarcık’ta yaşlılar spor yaparak açık havada keyifli vakit geçiriyor

Sıradaki haber:

Hisarcık’ta yaşlılar spor yaparak açık havada keyifli vakit geçiriyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.