h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Karabük’te Okul Sporları Basketbol Turnuvası Heyecanı!

Karabük’te Okul Sporları Basketbol Turnuvası Heyecanı!

Karabük'te düzenlenen Okul Sporları Gençler Basketbol Kız-Erkek Grup müsabakaları, Yeni Mahalle Spor Salonu'nda açılış seremonisiyle başladı. Toplamda 12 ilin 350 sporcu, hakem ve idarecinin katıldığı 3 günlük müsabakalara Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ve Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş da katıldı. Müsabakaları organize eden Okul Sporları Tertip Komitesi, teknik heyetler ve sporcular da açılış seremonisinde yer aldı. Spor müsabakalarında katılımcılara başarılar dileyen Güven ve Akbaş, turnuvanın başarılı geçmesini temenni ettiler.

Karabük’te, Yeni Mahalle Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Okul Sporları Gençler Basketbol Kız ve Erkek Grup müsabakalarının açılış seremonisiyle birlikte başladı.
Açılış seremonisine; Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, okul müdürleri, ilçe müdürleri, şube müdürleri, Okul Sporları Tertip Komitesi, teknik ekip ve sporcular katıldı.
3 gün sürecek olan müsabakalara 12 farklı ilde yer alan 350 sporcu, hakem ve idareci katılmaktadır. Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ile Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, turnuvaya katılan sporculara ve antrenörlere başarılar diledi.

İsrailli oyuncu Jehezkel serbest bırakıldı

Sıradaki haber:

İsrailli oyuncu Jehezkel serbest bırakıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.