h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Çağdaş Atan: “Kupa mücadelesinde, hedefimiz son noktaya ulaşabilmek ve finale kadar ilerlemek”

Çağdaş Atan: “Kupa mücadelesinde, hedefimiz son noktaya ulaşabilmek ve finale kadar ilerlemek”

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Boluspor maçının ardından yaptığı açıklamalarda, turu geçtikleri için mutlu olduklarını ve amacın kupada finale çıkmak olduğunu belirtti. Ayrıca, yeni transfer Josef de Souza'nın yaklaşık 15 gün sonra hazır olacağını söyleyen Atan, bir orta saha ve kanat oyuncusu transferi istediklerini ifade etti. Eden Karzev'in İsrail paylaşımıyla ilgili olarak ise Atan, kulübün ve oyuncunun düşünülmesi gerektiğini ve başkanın bu sorunu çözeceğine inandığını dile getirdi.

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Boluspor maçının ardından yaptığı açıklamada, turu geçtikleri için mutlu olduklarını ve amacın kupada finale kadar gitmek olduğunu söyledi. Başakşehir’in Ziraat Türkiye Kupası’ndaki performansını övmek için elinden geleni yapacaklarını belirtti. Çağdaş Atan ayrıca, yeni transfer Josef de Souza’nın henüz tam anlamıyla hazır olmadığını ve en az 15 gün daha ihtiyaçları olduğunu ifade etti. Teknik direktör, takımın transfer hedefleri hakkında da konuşarak, orta saha ve kanat oyuncusu takviyesi yapmak istediklerini belirtti. Son olarak, Eden Karzev ile ilgili olarak kulüp yönetimiyle sorunun çözülmeye çalışıldığını ve bu konuda hassas olunması gerektiğini söyledi. Çağdaş Atan, herkesin sosyal medyadaki paylaşımlarına dikkat etmesi ve barış içinde bir dünya için dilekte bulundu.

Eczacıbaşı Sports Club, geleceğin yıldızlarını bulmak için harekete geçti

Sıradaki haber:

Eczacıbaşı Sports Club, geleceğin yıldızlarını bulmak için harekete geçti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.