h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Bıyıklı’da sentetik çim sahanın açılmasıyla birlikte coşku ve heyecan yaşanıyor

Bıyıklı’da sentetik çim sahanın açılmasıyla birlikte coşku ve heyecan yaşanıyor

Koçarlı'nın Bıyıklı Mahallesi'nde bulunan futbol sahası, sentetik çim zemin ve portatif tribünlerle yenilenerek hizmete açılacak. Bıyıklıspor Kulübü Başkanı Ali Keskin, sahanın ihtiyacı karşıladığını ve yetkililere teşekkür etti. Yapım ihalesi yakında gerçekleştirilecek olan saha, hem kulüp hem de mahalle halkı için önemli bir sosyal imkan sunacak. Sahada emeği geçen Zeynel Akın, Enes Eminoğlu, Yakup Canbolat ve Cenap Fillikçioğlu'na teşekkürlerini ileten Keskin, sahada Zeynel Akın'ın adının yaşatılacağını belirtti.

Koçarlı ilçesine bağlı Bıyıklı Mahallesi’nde bulunan futbol sahası, 12 yıl önce yapılmış olmasına rağmen sentetik çim zemin ve portatif tribünlerin eklenmesiyle tekrar hizmet verecek. Bıyıklıspor Kulübü Başkanı Ali Keskin, bu önemli yeniliğin bir ihtiyacın karşılandığının altını çizerek yetkililere teşekkür etti.

2012 yılında o dönemin Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ın girişimleriyle Bıyıklı Mahallesi’nde inşa edilen futbol sahası, şimdi yeniden düzenleniyor. Yenilenen futbol sahası sentetik çim zeminle kaplanacak ve ayrıca 250 kişilik bir portatif tribün ile şık soyunma odaları da eklenerek donatılacak. Tesisin yapım ihalesi yakın gelecekte gerçekleştirilecek. Futbol sahasının mahallenin önemli bir eksikliğini gidermesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Bıyıklıspor Kulübü Başkanı Ali Keskin, “Sahamız 2012 yılında o zamanlar Gençlik ve Spor İl Müdürü olan ve aynı zamanda mahallemizin sakinlerinden olan rahmetli Zeynel Akın tarafından yaptırılmıştı. Ancak zaman içinde kullanılamaz hale geldi ve yenilenme ihtiyacı ortaya çıktı. Sentetik futbol sahamız, kulübümüz için büyük avantajlar sunacak. Aynı zamanda mahalle halkımıza da önemli sosyal imkanlar sunacak. Bu sahayı yaptırmamıza büyük destek olan Zeynel Akın Müdürümüzün adını yaşatmak için talepte bulunduk ve olumlu yanıt aldık. Yatırımda emeği geçen Bakan Yardımcımız Enes Eminoğlu, Aydın Valimiz Yakup Canbolat, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Lider Halkbank, Arkas Spor’un rakibi oldu

Sıradaki haber:

Lider Halkbank, Arkas Spor’un rakibi oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.