h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Spor
  • Altınordu, Türk gençlerine bir yatırım daha yapıyor

Altınordu, Türk gençlerine bir yatırım daha yapıyor

Altınordu Futbol Kulübü, Türk çocuklarının daha iyi spor yapabilmesi için tesis yatırımlarına devam ediyor. İzmir ekibi, Bursa ve Denizli'de açtığı tesislerle hem Altınordu bünyesine hem de Bursaspor ve Denizlispor gibi kulüplere futbolcu yetiştirecek. İnciraltı ve Ravil Genç Futbolcu Eğitim Tesisleri'nin ardından şimdi de Altınordu Denizli Futbol Sahası'nın açılışı gerçekleştirildi. Başkan Seyit Mehmet Özkan, erken yaşlarda futbol eğitimi vermenin önemine değindi ve çocuklara daha iyi olanaklar sunulması gerektiğini vurguladı.

Altınordu, Türk futboluna birçok oyuncu kazandırmasıyla tanınmaktadır. Şimdi ise Türk çocuklarının daha iyi koşullarda spor yapabilmeleri için tesis yatırımlarına devam etmektedir. İzmir takımı, Bursa ve Denizli’de açtığı tesislerle hem kendi bünyesine hem de Bursaspor ve Denizlispor gibi önemli kulüplere futbolcu yetiştirecektir.

Torbalı’da bulunan Metin Oktay Yerleşkesinde oluşturulan Altınordu Futbol Akademisi (ALFA), Avrupa’nın diğer kulüplerinde bulunmayan imkanlara sahiptir. Ayrıca, 200’den fazla Altınordu Futbol Okulu ile Türkiye genelinde 21 binden fazla Türk gençine spor yapma imkanı sunmaktadır. Yetenekli Türk çocuklarının daha iyi koşullarda futbol eğitimi alabilmeleri için bu sezon başında İnciraltı Çağlar ve Cengiz Temel Futbol Eğitim Tesisleri açılmıştır. Altınordu, İnciraltı Tesisleri’nde U10, U11, U12 ve U13 takımlarıyla antrenman yapmaktadır. Aynı şekilde, sezon başında Bursa Yenişehir’de açılan Ravil Genç Futbolcu Eğitim Tesisleri’nde ise Altınordu U15 Takımı antrenman yapmaktadır.

Altınordu, Denizli’de yeni bir tesis açarak bu alandaki hamlelerine devam etmektedir. Açılış töreninde konuşan Başkan Seyit Mehmet Özkan, üst düzey futbolcuların eğitiminin 5, 6 veya en geç 7 yaşında başlaması gerektiğini belirtmiştir. Özkan, futbolcu yetiştiriciliğine erken yaşlarda başlanması gerektiğinin altını çizmiş ve bu nedenle tesis yatırımlarına önem verdiklerini ifade etmiştir. Altınordu, Bursaspor ve Denizlispor’a da sporcular sağlamayı amaçlamaktadır.

Altınordu, çocuklar için daha iyi olanaklar sunarak futbol tesislerini genişletmeye devam etmektedir. Bu tesisler, Türk futbolunun daha da gelişmesine katkı sağlamaktadır. Altınordu, genç yeteneklerin yetişmesine önem vererek başarılı bir futbolcu yetiştirme modeli oluşturmuştur. Bu sayede Türk futbolunun geleceği için umut vadeden oyuncular yetiştirilmektedir.

Bozdoğan’da Yapımı Devam Eden Gençlik Merkezi

Sıradaki haber:

Bozdoğan’da Yapımı Devam Eden Gençlik Merkezi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.