h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Son Dakika
  • SpaceX, Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın yer alacağı Axiom 3 uzay misyonuna ilişkin fırlatmanın yarın geceye ertelendiğini duyurdu.

SpaceX, Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın yer alacağı Axiom 3 uzay misyonuna ilişkin fırlatmanın yarın geceye ertelendiğini duyurdu.

SpaceX, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da katılacağı Axiom 3 uzay misyonu için planlanan fırlatmanın yarın geceye ertelendiğini açıkladı. Bu beklenmedik gecikme, uzay seyahati heyecanını taşıyan herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Uzay tutkunları ve Gezeravcı'nın destekçileri, heyecanla bekleyişlerini sürdürüyor ve fırlatma için yeni tarih açıklamasını bekliyor. SpaceX, detaylı bir açıklama yapmadığı için fırlatmanın ertelenme sebebi hakkında söylentiler yayılmaya başladı.

SpaceX, Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın katılacağı Axiom 3 uzay misyonunun fırlatma tarihinin, yarın geceye ertelendiğini duyurdu.

Türk astronotu taşıyacak araçtan istenmeyen bir gelişme: Uzay yolculuğu ertelendi

Sıradaki haber:

Türk astronotu taşıyacak araçtan istenmeyen bir gelişme: Uzay yolculuğu ertelendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.