h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • İBB Başkan Adayı Kurum ASKON’u ziyaret etti: “İstanbul’da esnafın, sanayicinin, ticaret ehlinin daima yanında olacağız”

İBB Başkan Adayı Kurum ASKON’u ziyaret etti: “İstanbul’da esnafın, sanayicinin, ticaret ehlinin daima yanında olacağız”

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'ni ziyaret etti. Kurum, İstanbul'da sanayici, esnaf ve ticaret ehlinin yanında olacaklarını belirtti. İstanbul'un yüzyılının üretim, istihdam ve ihracat yüzyılı olacağına inandıklarını vurgulayan Kurum, İstanbul'u kötü talihten kurtarmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Kurum ayrıca, kentsel dönüşüm adımlarını İstanbul'un en riskli bölgelerinde başlatacaklarını ve İstanbul'un her yerine yeni lojistik merkezleri kuracaklarını açıkladı.

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği’ni (ASKON) ziyaret etti. Kurum, İstanbul’da esnafın, sanayicinin ve ticaret ehlinin yanında olacaklarını ve destekçileri olacaklarını vurguladı. Aynı zamanda Türkiye Yüzyılı’nın üretimin, istihdamın ve ihracatın yüzyılı olacağına inandıklarını söyledi. Kurum, başlıkta da belirttiği gibi İstanbul’u kötü talihten kurtarmak için belediye, iş dünyası ve vatandaşlarla birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Murat Kurum, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı olarak seçim kampanyasına devam ediyor. Kurum, ASKON’u ziyaret ederek AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile birlikte ASKON yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Kurum, ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmasında, İstanbul Sanayi Odası, TÜSİAD ve MÜSİAD gibi ekonominin önemli aktörleriyle de görüşmeler yaptıklarını belirterek, ASKON’un katkılarından bahsetti.

Kurum, İstanbul’daki esnafın, sanayicinin ve ticaret ehlinin yanında olacaklarını belirtti ve Türkiye’nin üretim, istihdam ve ihracat açısından büyük bir potansiyele sahip olduğuna inandıklarını vurguladı. İstanbul’un kötü durumundan kurtarmak için belediye, iş dünyası ve vatandaşlarla birlikte çalışacaklarını söyledi. Kurum, İstanbul’u dünya ekonomisinin merkezi haline getirmek için çaba göstereceklerini ve özellikle gençlerin istihdamını ve yüksek katma değerli üretimi destekleyeceklerini ifade etti.

Ayrıca, kentsel dönüşüm adımlarını İstanbul’un riskli bölgelerinden başlayarak uygulamaya koyacaklarını ve afet konutları yaparak insanların güvenli bir yaşam sürdürebilecekleri alanlar oluşturacaklarını belirtti. Ulaşım sorunlarını çözerek İstanbulluların yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini dile getirdi. Kurum, İstanbul’un değişime ihtiyacı olduğunu ve bu değişimi gerçekleştireceklerini vurguladı.

Kurum’un konuşmasının sürpriz bir anında salona giren bir kedinin gülümsemesiyle karşılaşması ise renkli anlar yaşattı. Kurum, bu durumu espriyle karşılayarak reklam iddialarına gönderme yaptı.

TBMM, terörle mücadele konusunu gündemine aldı

Sıradaki haber:

TBMM, terörle mücadele konusunu gündemine aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.