h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: “Her yıl İBB olarak İstanbul CUP Turnuvası düzenleyeceğiz”

AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: “Her yıl İBB olarak İstanbul CUP Turnuvası düzenleyeceğiz”

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü ziyaret etti ve burada İstanbul CUP Turnuvası'nın düzenleneceğini müjdeledi. Ayrıca, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Süper Kupa'nın deprem bölgesindeki bir şehirde yapılmasını talep etti. Murat Kurum ise bu teklifi destekleyeceklerini belirtti. Ayrıca, deprem bölgesindeki vatandaşlar için bir futbol turnuvası düzenlenmesi planlandığı da açıklandı.

“Fenerbahçe Spor Kulübü’nü ziyaret eden İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak her yıl İstanbul CUP Turnuvası düzenleyeceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü’ne ziyaret gerçekleştirdi. Kulübün yöneticileri ve Başkan Ali Koç tarafından karşılanan Kurum, kulüp başkanıyla bir araya geldi. Ziyaret sırasında Başkan Koç, Kurum’a özel tasarlanmış bir forma hediye etti. Basın açıklamasında konuşan Murat Kurum, “Asrın felaketinde depremzedelerimizin yanında olan tüm kulüplerimizle gurur duyuyoruz. Bu birlikteliği ve dayanışmayı devam ettireceğiz. Bu amaçla, İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak her yıl İstanbul CUP Turnuvası düzenleyeceğiz. Bu turnuva sayesinde, büyük kulüplerimiz sezon öncesinde hazırlık maçları yapacak ve gençlere motivasyon sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Murat Kurum’un İstanbul CUP Turnuvası müjdesiyle ilgili olarak, Süper Kupa’nın deprem bölgesindeki şehirlerden birinde düzenlenmesi talebi de gündeme geldi. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, bu öneriyi Kurum’a ileterek destek istedi. Kurum ise bu teklife olumlu cevap vererek desteklerini söyledi.

Futbol turnuvasıyla ilgili detaylar hakkında Başkan Koç da açıklamalarda bulundu. Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlar için düzenlenecek olan turnuva sayesinde dayanışma ruhunun devam edeceğini belirten Koç, tüm büyük kulüplerin ve eski futbolcuların katılacağı bir organizasyon düzenlenmesini planladıklarını ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği İstanbul CUP Turnuvası, spor ve dayanışmayı bir araya getirerek gençlere motivasyon sağlayacak bir etkinlik olacak.”

Emine Erdoğan, Türkiye’nin ilk uzay yolculuğunu yapacak olan Alper Gezeravcı’ya başarılar diliyor.

Sıradaki haber:

Emine Erdoğan, Türkiye’nin ilk uzay yolculuğunu yapacak olan Alper Gezeravcı’ya başarılar diliyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.