h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Kate Middleton, Galler Prensi William’ın eşi, ameliyat sonrası 2 hafta boyunca hastanede kalacak.

Kate Middleton, Galler Prensi William’ın eşi, ameliyat sonrası 2 hafta boyunca hastanede kalacak.

İngiltere Kralı III. Charles'ın oğlu Prens William'ın eşi Prenses Kate, ameliyat geçirdi ve yaklaşık 2 hafta hastanede kalacak. Ameliyatın sebebi resmi olarak açıklanmazken, kanserle ilgili bir durum olmadığı belirtildi. Prenses Kate'in tamamen iyileşmesi 2-3 ay sürecek. Ameliyat sonrası Kate, evine dönecek ve önümüzdeki aylarda uluslararası seyahat etmeyecek. Prenses'in 3 çocuğu bulunuyor.

İngiltere Kralı III. Charles’ın oğlu Galler Prensi William’ın eşi Prenses Kate, ameliyat geçirdi ve yaklaşık 2 hafta boyunca hastanede kalacak.

Londra’daki Londra Kliniği’nde gerçekleşen operasyon planlı bir şekilde yapıldı ve başarılı geçtiği duyuruldu. Kensington Sarayı, Prenses Kate’in ameliyatının nedeninin resmi olarak açıklanmadığını belirtti, ancak bir kraliyet kaynağı kanserle ilgili olmadığını söyledi. Bu kaynak ayrıca, Prenses Kate’in tamamen iyileşmesinin 2 ila 3 ay süreceğini ve taburcu olduktan sonra evine döneceğini açıkladı.

Prenses Kate’in sağlığına tamamen kavuşması 2 ila 3 ay sürecektir.

Önümüzdeki aylarda Prens William ve Prenses Kate’in uluslararası seyahat etmesi beklenmiyor. Bunun nedeni olarak da Prenses Kate’in iyileşme sürecine odaklanması gösteriliyor. Bu durum sebebiyle, çiftin katılacağı etkinlikler ertelendi ve Galler Prensesi, tüm ilgililere özür diledi. Ancak Prenses Kate, randevularını mümkün olduğunca kısa sürede yeniden planlayabilmek için sabırsızlanıyor.

42 yaşındaki Prenses Kate’in herhangi bir bilinen hastalığı bulunmuyor ve çiftin 2 oğlu ve 1 kızları var.

Babaeski’de serviks kanserine dikkat çekmek için bilgilendirme etkinliği düzenlendi

Sıradaki haber:

Babaeski’de serviks kanserine dikkat çekmek için bilgilendirme etkinliği düzenlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.