h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Cerrahi Hastanesi Personeli Gösteriyle Milli Takım Sevgisini Gösterdi

Cerrahi Hastanesi Personeli Gösteriyle Milli Takım Sevgisini Gösterdi

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Bozkurt ilçesindeki kurumsal iletişim ekibi, ilçe kaymakamı, belediye başkanı ve esnaf odası başkanını ziyaret etti. Ziyaretlerde, ilçe halkının sağlık bilincinin artırılması için sosyal sorumluluk projeleri tartışıldı. Hastane yetkilileri, ilçedeki esnafların dolaşılarak, hastanenin sunmuş olduğu hizmetler hakkında bilgi verildi. Genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, üroloji, çocuk sağlığı ve hastalıkları, dahiliye, nöroloji, ortopedi ve travmatoloji, kulak burun boğaz, kardiyoloji, kalp damar cerrahisi, radyoloji ve laboratuvar hizmetleri hastanemizde bulunmaktadır. Hastane tarafından yapılan açıklamada, bu ziyaretlerin ilçe ile hastane arasında güçlü bir işbirliği sağlanması adına atılmış bir adım olduğu belirtildi.

Denizli’deki Özel Cerrahi Hastanesi, kurumsal iletişim ekibiyle birlikte Bozkurt ilçesindeki kaymakam, belediye başkanı ve esnaf odası başkanını ziyaret etti. Ziyaretlerde, ilçe halkının sağlık farkındalığını artırmak için yapılacak olan sosyal sorumluluk projeleri tartışıldı.

Ziyaretler sırasında, hastanenin genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, üroloji, çocuk sağlığı ve hastalıkları, dahiliye, nöroloji, ortopedi ve travmatoloji, kulak burun boğaz, kardiyoloji, kalp damar cerrahisi, radyoloji ve laboratuvar hizmetleri gibi sunduğu hizmetlerin ilçe esnafına tanıtılmasına özellikle vurgu yapıldı. Özel Denizli Cerrahi Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, bu ziyaretlerin ilçe ile hastane arasında güçlü bir işbirliğinin sağlanmasına yönelik atılan bir adım olduğu belirtildi.

Hisarcık’ta Kamkat meyvesi ilgi görüyor

Sıradaki haber:

Hisarcık’ta Kamkat meyvesi ilgi görüyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.