h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Babadağ Belediyesi, sağlık alanında yeni bir protokol uygulaması başlattı.

Babadağ Belediyesi, sağlık alanında yeni bir protokol uygulaması başlattı.

Babadağ Belediyesi, Özel Gözakademi Hastanesi ile indirimli sağlık hizmeti protokolü imzaladı. Belediye personelleri, göz sağlığı için bu anlaşmadan faydalanabilecek. Protokol, Belediye Başkanı Ali Atlı ve hastane müdürü Sedat Pars tarafından imzalandı. Başkan Atlı, personellerinin sağlığını önemsediklerini belirterek protokolün hayırlı olmasını diletti.

Babadağ Belediyesi ile Özel Gözakademi Hastanesi arasında indirimli sağlık hizmeti için işbirliği protokolü imzalandı.

Babadağ Belediyesi, personele yönelik yeni bir protokol imzalama adımı attı. Belediye, Özel Gözakademi Hastanesi ile indirimli sağlık hizmetleri talep etmek amacıyla yeni bir anlaşma gerçekleştirdi. Belediye personelinin göz sağlığı için indirimli hizmetlerden yararlanabileceği protokol, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve Özel Gözakademi Hastanesi Müdürü Sedat Pars tarafından imzalandı.

Protokol hakkında konuşan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Personelimizin titiz çalışmasının yanı sıra onların sağlığını da önemsiyoruz. Belediye personelimizin, Özel Gözakademi Hastanesi’nden indirimli sağlık hizmetleri alabilmesi için protokol imzaladık. İmzalanan protokolün, personelimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde ifadelerde bulundu.

Aydın’da 37 işletme, ceza kaçışına engel olamadı

Sıradaki haber:

Aydın’da 37 işletme, ceza kaçışına engel olamadı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.