h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yol kapak açılır açılmaz moloz döküldü!

Yol kapak açılır açılmaz moloz döküldü!

Adıyaman'da bir kamyonun damper kapağı açılarak yol üzerine moloz döküldü. Sürücü durumu fark ederek polis ekiplerine bilgi verdi ve güvenlik önlemleri alındı. Trafik polisleri yolun tek şeritten ulaşıma açık kalmasını sağladı. Molozların kumla temizlenmesiyle yol yeniden trafiğe açıldı.

Adıyaman’da Kamyonun Açılan Damperi Sonucu Karayoluna Moloz Döküldü

Adıyaman’da bugün yaşanan olayda, seyir halinde olan bir kamyonun damper kapağı beklenmedik bir şekilde açıldı ve karayoluna yüksek miktarda moloz döküldü. Olay, Altınşehir istikametinden Gölbaşı istikametine seyir halinde olan bir kamyonun Köprülü Kavşak’ta meydana geldi. Henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde damper kapağı açıldı ve kamyonun yüklediği molozlar yola saçıldı. Kamyon sürücüsü durumu fark ederek hemen polis ekiplerine haber verdi ve güvenlik önlemlerinin alınmasını talep etti. Kısa sürede olay yerine gelen trafik polisleri, trafik akışını tek yöne yönlendirerek molozların temizlenmesini bekledi. Yapılan çalışmalar sonucunda molozlar kaldırıldı ve yol tekrar çift şeritli hale getirilerek ulaşıma açıldı. Bu olayın trafikte herhangi bir aksaklığa yol açmadığı bildirildi.

Samsun’da 17 yıl hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı!

Sıradaki haber:

Samsun’da 17 yıl hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.