h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Vakit’in Türk Dağcılığına Özgün Öyküsü: Tuncelili Bir Akademisyenin Tırmanışı

Vakit’in Türk Dağcılığına Özgün Öyküsü: Tuncelili Bir Akademisyenin Tırmanışı

Tunceli'de kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Munzur Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Cemal Diribaş anısına Zel Dağı'na tırmanış gerçekleştirildi. Zirve Dağcılık Tunceli İl Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinliğe 10 kişilik dağcılık ekipleri katıldı. Tırmanış, 3 saat sürdü ve Diribaş'ın akrabası Sonser Çiçek, onun dağlara olan sevgisini paylaştı.

Tunceli İlinde, Munzur Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Cemal Diribaş’ın geçtiğimiz yıl halı sahada oynadığı maç sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesinin ardından, onun anısına özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Zirve Dağcılık Tunceli İl Temsilciliği üyeleri, Diribaş’ın adına yapılan etkinlikte, Tunceli’nin 2 bin 380 rakımlı Zel Dağı’na tırmanış gerçekleştirdi. 10 dağcının katıldığı etkinlik yaklaşık 3 saat sürdü. Zirve Dağcılık Tunceli İl Temsilcisi İskender Doğan, üyelerin anısına düzenlenen tırmanışı artık geleneksel bir etkinlik haline getirdiklerini belirtirken, Diribaş’ın amcası olan Sonser Çiçek ise Diribaş’ın dağlara olan sevdasını dile getirdi.

Bodrum’da bir apart otelde yangın çıktı! Son dakika haberleri açıklandı

Sıradaki haber:

Bodrum’da bir apart otelde yangın çıktı! Son dakika haberleri açıklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.