h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tofaş otomobil, köpeği önlemek için manevra yaparken sulama kanalına düştü: 3 kişi yaralandı.

Tofaş otomobil, köpeği önlemek için manevra yaparken sulama kanalına düştü: 3 kişi yaralandı.

Çorum'un Osmancık ilçesinde bir araç, köpeğe çarpmamak için yaptığı manevra sonucunda sulama kanalına uçtu. Kazada 3 kişi yaralanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çorum’un Osmancık ilçesinde Tofaş marka bir aracın sulama kanalına uçması sonucu meydana gelen kaza, üç kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Kazanın sebebi ise köpeğe çarpmamak için yapılan manevraydı.

Olay, Çorum-Osmancık karayolu Çengele mevkisinde gerçekleşti. Emre Y. yönetimindeki 05 ACS 441 plakalı Tofaş marka araç, Çorum’dan Osmancık istikametine seyrederken önüne aniden bir köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü, aracın kontrolünü kaybetti. Bu durumda araç takla attı ve sulama kanalına düştü. Kazada sürücü Emre Y. ile Hasan B. ve Hidayet A. yaralandı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Yaralılar, ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, olayın ardından soruşturma başlattı ve çalışmalar devam ediyor.

Trafik kazasında ticari taksi ile çarpışan Tofaş aracı adeta paramparça oldu: 1 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Trafik kazasında ticari taksi ile çarpışan Tofaş aracı adeta paramparça oldu: 1 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.