h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sultanbeyli’deki yangında hayatını kaybeden işçiler için Adli Tıp Morguna cenazeler taşındı

Sultanbeyli’deki yangında hayatını kaybeden işçiler için Adli Tıp Morguna cenazeler taşındı

Sultanbeyli'de çelik malzeme üreten bir iş yerinin yanında bulunan konteynerde çıkan yangında 3 işçi hayatını kaybetti. Vatandaşlar olayın sobaya tiner atılması sonucu meydana geldiğini belirtti. İtfaiye ekipleri müdahale etse de işçilerin cansız bedenlerine ulaşılamadı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sultanbeyli’de çelik yapı malzemeleri üreten “Tube” isimli iş yerinin yanında bulunan konteynerde çıkan yangında hayatını kaybeden 3 işçinin cesetleri Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü.

Sultanbeyli ilçesinde bulunan “Tube” adlı çelik iş yeri, sabah saatlerinde işçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangın sonucu 3 işçinin hayatını kaybetmesine ve 1’i ağır olmak üzere 2 işçinin yaralanmasına neden oldu. İddialara göre, Türkmen işçi olan Vefa’nın sobaya tiner değdirmesiyle çıkan yangında, Murat Çolak, Muhammed Şahin ve Vefa adlı Türkmen işçiler yaşamını yitirdi. Cesetler, otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü.

Olay sonrasında konuşan bir vatandaş olan Vedat Lülesu, “Yangın çıktığında hemen buraya geldik. Geldiğimizde konteyner yanmaya başlamıştı. Sanırım arkadaşlarımız sobanın üstüne tiner döktü ve tiner de alev aldı. İki kişiyi nasıl kurtardılar ama içeride 3 kardeşimiz vardı. İtfaiye zamanında müdahale etti. 3 kardeşimiz yaşamını yitirdi.” şeklinde konuştu.

Aykut Üstündağ adlı bir diğer vatandaş ise, “Bu bölgedeki genç kardeşlerimiz sürekli olarak bakkalımıza gelirlerdi, berberimize gidip tıraş olurlardı. Burada çalışıyorlardı. İki kişiyi ambulansla götürürken ben de yeni oraya gitmiştim. İçeride hayatını kaybeden 3 kişiyi yetkililer inceliyor. İtfaiye ve ambulans zamanında müdahale etti.” dedi.

Brezilya’da meydana gelen sellerde 11 kişi hayatını kaybetti.

Sıradaki haber:

Brezilya’da meydana gelen sellerde 11 kişi hayatını kaybetti.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.