h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Samsun’da, araçlardan akaryakıt çaldığı tespit edilen bir kişi tutuklandı.

Samsun’da, araçlardan akaryakıt çaldığı tespit edilen bir kişi tutuklandı.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde geceleyin park halindeki araçlardan mazot çalan bir kişi tutuklandı. Polis, şüpheli bir aracı durdurarak yapılan aramada mazot çekme aparatı, mazot bidonları ve uyuşturucu ele geçirdi. Gözaltına alınan şahısların 2 ayrı araçtan mazot çaldıkları belirlendi. Tutuklama kararı çıkan şüpheli cezaevine gönderilirken, diğer şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun’da Geceleyin Park Halindeki Araçlardan Mazot Çalan Bir Kişi Tutuklandı

Samsun’un Tekkeköy ilçesinin 19 Mayıs Mahallesi’nde gece yarısı gerçekleşen bir olayda, park halindeki araçlardan mazot çalan bir kişi polis tarafından yakalanarak tutuklandı. Polis ekipleri, Tekkeköy ilçesinde yaya olarak devriye gezdiği sırada şüpheli bir otomobili durdurarak arama yaptı. Araç bagajında elektrikli mazot çekme aparatı, 2 bidon içerisinde 60 litre mazot ve aracın ön koltuğunda da 21 adet sentetik ecza adlı uyuşturucu madde bulundu. Olayla ilgili olarak araçta bulunan H.M.G. ve R.A. gözaltına alındı. Yapılan soruşturma sonucunda polis, bu şahısların farklı araçlardan mazot çaldıklarını belirledi. H.M.G. ve R.A.’nın polisteki sorgusu tamamlandıktan sonra bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. R.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, H.M.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kastamonu’da aranan iki şüpheli, farklı suçlardan dolayı gözaltına alındı.

Sıradaki haber:

Kastamonu’da aranan iki şüpheli, farklı suçlardan dolayı gözaltına alındı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.