h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Palmiye ağacına çarpan araçta 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı

Palmiye ağacına çarpan araçta 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı

Antalya'nın Finike ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil, orta refüjdeki bir palmiye ağacına çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Yaralılardan birinin durumu ciddiyetini korurken, diğerleri hastaneye kaldırıldı. Kaza sonucunda hayatını kaybeden sürücü, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı olan diğer kişi ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilecektir.

Finike’de Kontrolden Çıkan Otomobil Orta Refüje Çarptı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Antalya’nın Finike ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolü kaybeden bir otomobil orta refüje çarparak durabildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza, Hasyurt Mahallesi’nde Yarbaşı Mevkii’nde saat 20.20 sıralarında meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan Ünal Can Engin yönetimindeki 07 V 4637 plakalı otomobil, orta refüjde bulunan bir palmiye ağacına çarparak durdu. Kazanın haber verilmesi üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Kazada sürücü Ünal Can Engin ile araçta bulunan Sinan Çetin (18) ve Yusuf Yahya Açıkalın (18) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kumluca Devlet Hastanesi’ne sevk edilen sürücü Ünal Can Engin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Finike Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Yusuf Yahya Açıkalın’ın hayati tehlikesi devam ediyor ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edileceği öğrenildi.

Tır ile hafif ticari araç Konya’da çarpıştı: 1 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Tır ile hafif ticari araç Konya’da çarpıştı: 1 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.