h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Önce eski sevgilisini sonra kendi hayatına son verdi

Önce eski sevgilisini sonra kendi hayatına son verdi

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde eski sevgilisi tarafından öldürülen genç kadının babasının daha önce 3 eşini öldürdüğü, şu anda ise cezaevinde olduğu ortaya çıktı. Cinayetin ardından şüpheli de intihar etti. Melike Akpınar'ın, eski erkek arkadaşı Zübeyir Yıldız tarafından vurulduktan sonra kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtildi. Akpınar'ın babasının, resmi nikahlı olduğu 3 eşini öldürdüğü ve şu anda hapis cezası çektiği bilgisi de paylaşıldı.

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde, eski sevgilisini silahla öldüren bir kişi intihar etti. Cinayetin kurbanı olan kadının babasının daha önce 3 eşini öldürdüğü ve cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

Olay, Cengiz Topel Mahallesi’nde yaşandı. Melike Akpınar (24), eski erkek arkadaşı Zübeyir Yıldız (28) ile buluşmak için ilçe adliyesine gitti. Ancak burada Zübeyir Yıldız tarafından başından vuruldu. Olayın duyulması üzerine birçok polis ekibi ve sağlık görevlisi olay yerine sevk edildi. Melike Akpınar ağır yaralı olarak Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zübeyir Yıldız, olaydan yaklaşık yarım saat sonra aracını Saruhanlı Yılmaz Mahallesi’ndeki boş bir araziye park etti ve kendini aynı silahla kalbinden vurarak intihar etti. Melike Akpınar’ın sağlık memuru olarak çalıştığı Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde çalıştığı ve annesinin de babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Bu arada Melike Akpınar’ın babasının, ikisi resmi nikahlı olmak üzere 3 eşini öldürdüğü ve cezaevinde olduğu öğrenildi.

Ümraniye’de bulunan demir üretim merkezi alev topuna döndü.

Sıradaki haber:

Ümraniye’de bulunan demir üretim merkezi alev topuna döndü.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.