h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Odunpazarı merkezinde bulunan 103 cami dezenfekte edildi

Odunpazarı merkezinde bulunan 103 cami dezenfekte edildi

Odunpazarı Belediyesi, kış aylarında artan gribal enfeksiyonlara karşı önlem almak adına ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor. Belediye sınırları içinde bulunan 103 camide dezenfeksiyon ve ilaçlama yapılan çalışmalar, hastalıklara sebebiyet veren vektörlerin kontrol altına alınmasını sağlıyor. Bu faaliyetlerin merkez mahallelerden sonra kırsal mahallelerde de devam edeceği belirtildi.

Kış aylarında artan gribal enfeksiyonlara karşı Odunpazarı Belediyesi, camilerde de dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, belediye sınırları içerisinde bulunan 103 camide hastalık etmenlerini kontrol altına almak amacıyla dezenfeksiyon ve ilaçlama faaliyetlerini gerçekleştirdi. Bu çalışmaların merkez mahallelerden başlayarak kırsal mahallelere yayılacağı belirtiliyor. Yapılan ilaçlama ve dezenfeksiyon ile hastalıklara sebebiyet veren vektörlerin kontrol altına alındığı ifade ediliyor. Odunpazarı Belediyesi, halkın sağlığını ve genel hijyen koşullarını korumaya devam ediyor.

Ailelerin Evlat Mücadelesindeki Sayısı 374’e Ulaştı

Sıradaki haber:

Ailelerin Evlat Mücadelesindeki Sayısı 374’e Ulaştı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.