h Dolar 34,2738 % 0
h Euro 37,0351 % 0
h Sterlin 44,5242 % 0.01
h Altın (Gr) 3.023,64 %-0,12
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Motorcular, enkaz kentte birlik mesajı veriyorlar

Motorcular, enkaz kentte birlik mesajı veriyorlar

Depremin vurduğu Hatay'da 70 motorcu bir araya geldi ve birlik mesajı verdi. Osmaniye, Adana ve Kadirli'den yola çıkan motosiklet tutkunları Antakya'da bir etkinlik düzenledi. Şehir turu ve İstiklal Marşı okunarak depremi unutmamak için birlikte hareket edildi. Depremin ilk gününden bu yana bölgede olan motorcu Kaan Batur, AFAD gönüllüsü olarak çalıştıklarını belirtti ve Hatay'a, Maraş'a, İskenderun'a, Adana'ya ve Osmaniye'ye her zaman destek olacaklarını söyledi.

Depremin etkisiyle sarsılan Hatay’da toplanan 70 motorcu, asrın felaketini unutmamak için güçlü bir birlik mesajı verdi.

Yaklaşan asrın felaketi yıl dönümünde, vatandaşlar Kahramanmaraş merkezli depremleri hatırlatmak için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Osmaniye, Adana ve Kadirli’den yola çıkan motosiklet tutkunları, depremin yıkıcı etkisinden nasibini alan Antakya’da bir araya geldi ve birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yaklaşık 70 motorcu etkinliğe katılırken, şehir turunun ardından kent meydanında İstiklal Marşı okundu. Bu duygusal anlar, katılımcı motorcuları derinden etkiledi.

Etkinlikte konuşan Kadirlili motorcu Kaan Batur, deprem gününden itibaren bölgede bulunduklarını belirtti ve şunları söyledi: “Deprem gününden bu yana bölgedeyiz. AFAD gönüllüleri olarak çalışıyoruz. Kulübümüz, birçok insana ilk yardım ve AFAD eğitimleri verdi. Bir seneden fazla bir süre geçmesine rağmen hala buradayız. İleride de burada olacağız. Her zaman Hatay, Kahramanmaraş, İskenderun, Adana ve Osmaniye ile birlikte olacağız. Unutmadık ve asla unutmayacağız.”

Güvenlik kamerası mezarlık duvarının çökme anını görüntüledi

Sıradaki haber:

Güvenlik kamerası mezarlık duvarının çökme anını görüntüledi