h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Korkunç kaza! Şarampole savrulan araç, sürücüyü yaraladı

Korkunç kaza! Şarampole savrulan araç, sürücüyü yaraladı

Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şarampole uçan otomobilin sürücüsü yaralandı. Kazaya sebep olan 23 ADD 834 plakalı Hyundai marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu. Otomobil ters dönerek sürücüsünü yaraladı. Olay yerine sağlık, jandarma, itfaiye ve İmranlı Arama Kurtarma Ekibi (İMAYKUT) ekipleri sevk edildi. Sürücü, ekiplerin çalışmasıyla araçtan çıkarıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Sivas’ın İmranlı ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, şarampole uçan bir otomobilin sürücüsü yaralandı.

İmranlı ilçesi, Koyunkaya köyü yakınlarında gerçekleşen kazada, şu ana kadar kimliği belirlenemeyen bir sürücüye ait olan Hyundai marka 23 ADD 834 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda şarampole yuvarlandı. Otomobil ters döndü ve sürücü yaralandı. Durum yetkililere bildirildikten sonra olay yerine sağlık, jandarma, itfaiye ve İmranlı Arama Kurtarma Ekibi (İMAYKUT) ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmaları sonucunda sürücü araçtan çıkarıldı ve ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sivas’ın İmranlı ilçesinde şarampole uçan otomobilin sürücüsü yaralandı haberiyle ilgili detaylar.

Sert bir hava şartında şarampole uçan aracın sürücüsü hafif yaralandı

Sıradaki haber:

Sert bir hava şartında şarampole uçan aracın sürücüsü hafif yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.