h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kedileriyle birlikte konteyner evinde hayatını sürdüren Şaziye teyze

Kedileriyle birlikte konteyner evinde hayatını sürdüren Şaziye teyze

Kahramanmaraş'ta depremzede bir kadın, sahiplendiği kedileriyle konteyner evinde hayatını sürdürüyor. 73 yaşındaki Şaziye Pınar, sokakta bulduğu kediyle arkadaşlık kurmuş ve daha sonra ona evini açarak ona bakmaya başlamış. Kedinin hamile olduğunu öğrendikten sonra doğumunu da yapmış. Şaziye Pınar, kedileriyle beraber sıcacık bir ev yaşantısı sürdürüyor ve hayvan sevgisinin öneminden bahsediyor.

Kahramanmaraş’ta depremzedelerin yaşadığı Onikişubat ilçesinde, 73 yaşındaki Şaziye Pınar isimli bir kadın, sahiplendiği kedileriyle birlikte konteyner evinde hayatını sürdürüyor. Şaziye Pınar, sokakta bulduğu kedilerin kendisine en büyük destek olduğunu ve onların kendisini birlikte terapi olduğunu belirtti. Evini kaybettiği depremden sonra İstanbul’da kısa bir süre kalan Pınar, ardından memleketine geri döndü ve kendisine verilen konteyner evde yaşamaya başladı. Bir gün yürüyüş yaparken karşılaştığı bir kediyle arkadaşlık kurduğunu anlatan Pınar, kedi daha sonra kendisinin evine gelmeye başladı. Daha sonra kedinin hamile olduğunu öğrenen Pınar, doğum sırasında ona yardımcı oldu ve altı yavru dünyaya getirdi. Şaziye Pınar, bu kedilerin kendisi için en büyük arkadaş ve terapi olduğunu vurgulayarak, onları çok sevdiğini belirtti. Kedileriyle birlikte sıcacık bir evde yaşamanın keyfini süren Pınar, akşamları onlarla beraber kanepede uyuduğunu söyledi. Pınar, çamaşırhaneye veya otobüs durağına gittiğinde kedilerin peşinden gelip kendisini uğurladığını ve eve dönene kadar onunla birlikte beklediğini ifade etti. Hayvan sevgisinin çok özel bir duygu olduğunu aktaran Pınar, herkesin bu duyguyu tatmasını ve hayvanları hor görmemelerini temenni etti. Kendisine verdiği mutluluk için kedilere “Karakız” ve “Şirinler” isimlerini verdiğini de paylaştı.

Küçük bir atölyede üretilen ahşap ürünleri Avrupa’nın dikkatini çekiyor

Sıradaki haber:

Küçük bir atölyede üretilen ahşap ürünleri Avrupa’nın dikkatini çekiyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.