h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İş Yeri Önünde Silahlı Saldırıya Maruz Kalan Şahıs

İş Yeri Önünde Silahlı Saldırıya Maruz Kalan Şahıs

Samsun'un Çarşamba ilçesinde çeltik kurutma tesisi sahibi iş adamı, iş yerinin önünde tabancalı saldırıya uğradı. Saldırgan, iş yerine gelen çeltik üreticisine çağrılarak kendisiyle tartıştıktan sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Yaralanan iş adamı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırganın yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Samsun’da Çeltik Kurutma Tesisinin Sahibi Silahlı Saldırıya Uğradı

Samsun’un Çarşamba ilçesinin Kızılot Tahtabahçe Mahallesi’nde çeltik kurutma tesisinin sahibi, iş yerinin önünde silahlı saldırıya maruz kaldı. Olayda yaralanan tesis sahibi, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Saldırı, çeltik üreticisi B.D.’nin çeltik kurutma tesisine gelerek iş yerinin sahibi H.S.’yi dışarı çağırmasıyla meydana geldi. B.D., tabancayla H.S.’nin her iki ayağına ateş ederek olay yerinden kaçtı. H.S., hemen ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesine taşındı ve ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralı tesis sahibi, “Daha önce çeltik biçimi konusunda tartışmıştık. Bugün iş yerime gelip beni dışarı çıkardıktan sonra aniden ayaklarıma ateş açıp kaçtı. Her şey sadece 2 dakika içinde oldu” şeklinde konuştu.

Olayın ardından jandarma ekipleri, saldırganın yakalanması için çalışmalara başladı. Şu an için saldırının sebebi hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Yaşanan olayın detayları ise soruşturma devam ettiği için netlik kazanmayı beklemektedir.

Çorum Emniyet Müdürlüğü’nden beklenmedik denetim!

Sıradaki haber:

Çorum Emniyet Müdürlüğü’nden beklenmedik denetim!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.