h Dolar 34,2759 % 0
h Euro 36,9837 % 0
h Sterlin 44,5241 % 0
h Altın (Gr) 3.023,35 %-0,14
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • İki işçi yaralandı: Üsküdar’da taş duvar çöktü

İki işçi yaralandı: Üsküdar’da taş duvar çöktü

Üsküdar'da bir inşaatın arka cephesinde bulunan taş duvar çöktü, olayda 2 işçi hafif şekilde yaralandı. İnşaat alanına gelen mahalle sakinleri, yaralı işçilerin kurtarılması için yardımcı oldu. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

Üsküdar’da İnşaat Halindeki Binanın Arka Cephesinde Yığma Taş Duvar Çöktü, 2 İşçi Yaralandı

Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi’nde, bir inşaat halindeki binanın arka cephesinde meydana gelen çökme olayı sonucunda 2 işçi hafif şekilde yaralandı.

İddialara göre, saat 16.00 sularında yaşanan olayda, inşaat halindeki bir binanın arka cephesinde bulunan yığma taş duvar çöktü. İnşaat alanında çalışan 2 işçi de çökme esnasında hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaralı 2 işçinin tedavisini olay yerinde gerçekleştirdi. AFAD ekipleri de güvenlik amaçlı bölgeye sevk edildi. Çökmenin nedeni henüz belirlenemezken, Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı da olay hakkında bilgi aldı.

Mahalle sakinlerinden Abdullah Kutay, “Çökme olduğunu görünce hemen inşaat alanına geldik. Yaralıların üzerinden taşları kaldırma çalışmaları yapılıyordu. Bir işçinin bacağı sıkışmıştı. Onu kurtardılar, diğer yaralılar üzerinde ise büyük bir sıkıntı yoktu. Çökmeyle birlikte büyük bir ses duyuldu” şeklinde konuştu.

Öğrenciler Pazaryeri’nde karne sevincini yaşıyor

Sıradaki haber:

Öğrenciler Pazaryeri’nde karne sevincini yaşıyor