h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Fırından sadaka kutusu çaldı, ardından motosikleti de gasp etti

Fırından sadaka kutusu çaldı, ardından motosikleti de gasp etti

Adana'da bir fırından sadaka kutusu çalan şüpheli, yaklaşık 10 saat sonra motosiklet hırsızlığı yaparken yakalandı. Olayların güvenlik kameralarına yansıdığı görüntüler, hırsızlık ve yankesicilik birimlerinin çalışması sonucu şüphelinin evine yapılan operasyonla yakalanmasına yardımcı oldu. Tutuklanan şüpheli ifadesinde, alkollü olduğunu ve spontane olarak hırsızlık yapmaya karar verdiğini söyledi. Çalıntı olan motosiklet ise sahibine geri teslim edildi.

Adana’da Bir Fırından Sadaka Kutusu Çalındıktan 10 Saat Sonra Şüpheli Yakalandı

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Kocavezir Mahallesi’ndeki bir ekmek fırınında, 26 Aralık günü sabah saatlerinde olay yaşandı. Muzaffer A. isimli bir kişi, ekmek almak bahanesiyle fırına girdi. Fırında bir süre etrafı gözetledikten sonra, tezgah üzerinde bulunan sadaka kutusunu fark etti. İş yerinin penceresini dikkatlice açan Muzaffer A., sadaka kutusunu çalarak kayıplara karıştı. Bu olay, güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

Şüpheli olan Muzaffer A., sadaka kutusunu çaldıktan yaklaşık 10 saat sonra Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Ulu Cami Mahallesi’nde park halindeki bir motosikleti çaldı. İki olayın ardından, Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ile Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yürütülen ortak çalışma sonucunda, şüphelinin Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi’ndeki bir evde saklandığı belirlendi. Polis, eve düzenlediği operasyonla şüpheliyi yakaladı. Emniyete götürülen şüpheli, motosikleti tanımadığı birine 4 bin TL karşılığında sattığını belirtti. İfadesinde, “Alkolün etkisindeydim, motosikleti görünce çalmaya karar verdim. Önce anahtarı denedik, çalışmayınca sürükleyerek götürdüm” şeklinde savunma yaptı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Muzaffer A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Çalıntı motosiklet ise sahibine teslim edildi.

Alkollü Sürücünün Sebep Olduğu Kazada Antalya’da 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 3 Kişi Yaralandı

Sıradaki haber:

Alkollü Sürücünün Sebep Olduğu Kazada Antalya’da 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 3 Kişi Yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.