h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Evde çıkan yangın büyük zarara neden oldu.

Evde çıkan yangın büyük zarara neden oldu.

Adıyaman'ın Besni ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında büyük maddi hasar meydana geldi. Ahmet Candan'a ait dairenin mutfağında belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Aile yangını fark ederek itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve yangın kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle dairenin mutfak bölümü kullanılamaz hale geldi ve büyük zarar meydana geldi. Dumandan etkilenen Ahmet Candan ise hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Besni ilçesindeki bir apartmanda meydana gelen yangın maddi hasara neden oldu. Edinilen bilgilere göre, Hasan Tütün Mahallesi’nde bulunan apartmanın üçüncü katında yangın çıktı. Apartmanın sahibi Ahmet Candan’a ait dairenin mutfağında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Aile, yangını fark ettiğinde hemen itfaiyeyi aradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. Dumandan etkilenen Ahmet Candan ise ambulansla Besni Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Yangın sonucunda mutfak bölümü kullanılamaz hale geldi ve dairenin büyük bir kısmı alevler ve dumandan etkilendi. Olayın soruşturması başlatıldı.

Besni’de bir otomobil yangını yaşandı

Sıradaki haber:

Besni’de bir otomobil yangını yaşandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.