h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Esenyurt’ta kediye çarpmamak için aracını dükkana sürücüleyen kişi kameraya yakalandı

Esenyurt’ta kediye çarpmamak için aracını dükkana sürücüleyen kişi kameraya yakalandı

Esenyurt'ta araçla seyir halindeyken önüne atlayan kediyi ezmemek için ani bir manevra yapan sürücü, bir dükkana çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda neyse ki yaralanan ya da ölen olmadı. Mağaza sahibi 20-30 bin TL hasar olduğunu tahmin etti ancak canın mala geleceği değerlendirildi.

Esenyurt’ta bir araç sürücüsü, aracıyla seyir halindeyken önüne çıkan bir kediye çarpmamak için ani bir manevra yapıp bir dükkana girdi. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olay, Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi’nde saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Araç sürücüsü, cadde üzerinde ilerlerken birdenbire önüne atlayan kediye çarpmamak için direksiyonu kırdı. Bu esnada aracın kontrolünü kaybeden sürücü, cadde üzerindeki bir alışveriş mağazasına girdi. Neyse ki, kaza sonucunda ne ölü ne de yaralı olurken, aracın mağazaya giriş anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay yerine gelen mağaza sahibi Selahattin Güneş, komşularının haber vermesiyle hemen dükkana geldiğini belirtti. Güneş, “İlk olarak kazayla ilgili herhangi bir yaralanma veya ölüm olup olmadığına baktık. Şükürler olsun, ne can kaybı ne de yaralanma vardı. Sadece kaza geçiren kişi şoktaydı. Onu biraz rahatlattıktan sonra, böyle durumların her zaman yaşanabileceğini ve canın sıkılmaması gerektiğini söyledik. Biraz rahatlattıktan sonra kazanın sebebini sorduk. O da yolda bir kedinin geçtiğini ve ona çarpmamak için böyle bir kazanın meydana geldiğini söyledi. Belki de küçük bir canı kurtarmak için kendi canını tehlikeye atmıştı. Ama neyse ki, hem kedi hem de sürücü sağ salimdi. Bizi sevindiren de bu oldu. Maddi olarak henüz bir değerlendirme yapmadık, ancak tahminimize göre 20 bin ila 30 bin arasında bir hasar olduğunu düşünüyoruz. Ama dediğimiz gibi cana zarar gelmemesi önemli. Bu gibi şeyler çözülebilir şeylerdir” dedi.

Sulama kanalına düşen otomobilde 2 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Sulama kanalına düşen otomobilde 2 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.