h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Elektronik fabrikasında ısınan bir ısıtıcı yangına neden oldu

Elektronik fabrikasında ısınan bir ısıtıcı yangına neden oldu

Ankara'da bir elektronik fabrikasında ısıtıcı kaynaklı çıkan yangın tüm fabrikayı sarmış durumda. Fabrikadaki paketleme bölümünde bulunan ısıtıcıdan çıkan kıvılcım, kartonlara sıçrayarak hızla yayılan alevlere neden oldu. Olayda ölü veya yaralı olmamasına rağmen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almakta güçlük çekiyor. Müdahalelerin devam ettiği yangın, fabrikadaki tüm çalışanları tahliye ettirdi.

Ankara’da bir elektronik fabrikasında meydana gelen yangın, ısıtıcıdan çıkan bir kıvılcımın kartonlara sıçramasıyla başladı. Fabrika genelini saran alevlere itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Alınan bilgilere göre, yangın sabah saat 09.45’te fabrikanın ikinci katında meydana geldi. Paketleme bölümünde bulunan kartonlara sıçrayan kıvılcım, hızla yükselen alevlere dönüştü. Personel, hemen fabrikayı terk etti. Yangın kısa sürede kontrolsüz bir şekilde yayılıp alt katta da büyüdü. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için yoğun çaba sarf etmektedir. Şu ana kadar ölü veya yaralı bilgisi bulunmamaktadır. Yangına müdahale çalışmaları hız kesmeden devam etmektedir.

Elektronik yedek parça fabrikasında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı

Sıradaki haber:

Elektronik yedek parça fabrikasında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.