h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Doğalgaz kaynaklı zehirlenme: Yaşlı kadın, süt kaynatmak isterken sağlığını tehlikeye attı

Doğalgaz kaynaklı zehirlenme: Yaşlı kadın, süt kaynatmak isterken sağlığını tehlikeye attı

Erzurum'da yaşanan acı bir olayda, ocakta süt kaynatan yaşlı bir kadın doğalgaz kaçağı sonucu hayatını kaybetti. Hacer Ağsakallı isimli 80 yaşındaki kadın, evindeki ocağa süt koydu ancak süt taşarak ocaktaki ateşi söndürdü ve sızan gaz nedeniyle zehirlendi. Komşuları durumu fark edip hemen yardım çağırdı, ancak sağlık görevlileri kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polis olayı araştırmaya devam ediyor.

Erzurum’da yaşanan acı bir olayda, ocakta süt kaynatmaya çalışan bir yaşlı kadın doğalgaz kaçağı sonucu hayatını kaybetti. Saltuklu Mahallesi’nde beş katlı bir binanın ilk katında tek başına yaşayan 80 yaşındaki Hacer Ağsakallı, ısınmak için ocağa süt koydu. Ancak sütün taşması sonucu ateş söndü ve yaşlı kadın gaz kokusundan zehirlendi. Komşuları, binada gaz kokusu fark ettiklerinde hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Polis, sağlık ve doğalgaz ekipleri hızla olay yerine gelerek apartmanın gaz bağlantısını kesti. Sağlık görevlileri yaptıkları kontrolde, yaşlı kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Hacer Ağsakallı’nın cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Erzurum Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Çorum’da bir evde, 61 yaşındaki bir adamın cansız bedeni bulundu.

Sıradaki haber:

Çorum’da bir evde, 61 yaşındaki bir adamın cansız bedeni bulundu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.