h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Cezaevinden kaçan hükümlü, birlikte hoşlandığı motosikleti arkadaşıyla çalmaya kalkıştı

Cezaevinden kaçan hükümlü, birlikte hoşlandığı motosikleti arkadaşıyla çalmaya kalkıştı

Kahramanmaraş'ta cezaevinde olan bir kişi, firar edip Adana'ya gelerek bir motosikleti çaldı. Şüpheli, motosiklet sahibini takip ederek evine girdi ve motosikleti çaldı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler sonucunda polis, şüphelileri yakaladı. Şüpheliler, mahkeme tarafından tutuklandı.

Kahramanmaraş’ta hırsızlık suçundan hüküm giyen bir kişi, cezaevinden kaçarak Adana’ya geldi. Olayın ardından şüphelinin arkadaşıyla birlikte gerçekleştirdiği bir hırsızlık güvenlik kameralarına yansıdı.
Alınan bilgilere göre, 19 yaşındaki Ahmet K., oto hırsızlığı suçundan tutuklanarak Kahramanmaraş cezaevine gönderildi. Ancak Ahmet K., 6 ay önce cezaevinden kaçarak Adana’ya gelmeyi başardı.
Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Gülpınar Mahallesi’nde, Ahmet K. ve 20 yaşındaki Mahmut E., Hasan K.’nın motosikletini görüp çalmaya karar verdi. Şüpheliler, aracın sahibini evine kadar takip etti. Hasan K., motosikletini kilitleyip eve çıktıktan sonra, Ahmet K. motosikletin direksiyon kilidini kırarak çalarken, Mahmut E. aracı itti. Bu olaylar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Motosikletinin çalındığını fark eden Hasan K., durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gönderilen Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti.
Olaydan birkaç saat sonra polis, aynı mahallede şüphelilerin çalmış oldukları motosikletle dolaşırken yakaladı.
Yakalanan şüpheliler, cezaevi kaçkını Ahmet K.’nın ifadesinde, “Motosikleti görüp beğendim ve takibe başladım. Direksiyon kilidini kırıp çaldıktan sonra kaçtım” dedi.
Her iki şüpheli de emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve mahkeme tarafından tutuklandı.

Boş bina çökmesi büyük korkuya yol açtı

Sıradaki haber:

Boş bina çökmesi büyük korkuya yol açtı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.