h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • “Cabir Sağlam, Başkan Yardımcısı olarak atandı

“Cabir Sağlam, Başkan Yardımcısı olarak atandı

Bilecik Belediye Başkan Yardımcılığı görevine, Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Cabir Sağlam atandı. Önceki belediye başkanının istifasından sonra yapılan seçimde Bağımsız aday Mustafa Sadık Kaya, Bilecik Belediye Başkanı seçildi. Mustafa Sadık Kaya'nın seçilmesinin ardından başkan yardımcılıklarında değişiklik yaşandı ve Cabir Sağlam, Başkan Yardımcısı olarak atandı. Cabir Sağlam, Mustafa Sadık Kaya'ya İYİ Parti Meclis Üyeleri ile birlikte destek vermişti.

Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Cabir Sağlam, Bilecik Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, geçtiğimiz yıl yaşanan rüşvet olayları sonrasında geçici olarak görevden uzaklaştırılmış ve geçtiğimiz hafta istifa etmişti. Cumartesi günü Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan belediye başkanlığı seçimlerinde Bağımsız aday Mustafa Sadık Kaya, AK Parti ve MHP’nin desteğini alarak belediye başkanı seçilmişti. Yeni başkanın atama süreci devam ederken, CHP’li Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız’ın yerine CHP Belediye Meclis Üyesi Cabir Sağlam, bağımsız olarak atandı. Cabir Sağlam, Cumartesi günü yapılan seçimde bağımsız aday Mustafa Sadık Kaya’ya İYİ Parti Meclis Üyeleri ile birlikte destek vermişti.

Yolcu Otobüsleri İçin Denetimler Sıkılaştırılıyor

Sıradaki haber:

Yolcu Otobüsleri İçin Denetimler Sıkılaştırılıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.