h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bursalı iki grup arasındaki mücadelede bıçaklar kullanıldı: 2 kişi yaralandı

Bursalı iki grup arasındaki mücadelede bıçaklar kullanıldı: 2 kişi yaralandı

Bursa İnegöl'de yabancı uyruklu iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçakla, 1 kişi de darp sonucu yaralandı. Kavga saat 22.30 sıralarında Süleymaniye Mahallesi Mitrovica sokakta meydana geldi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte bir kişi bıçaklanarak bacağından yaralandı, diğer kişi ise darp edilerek yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı tarafından yapıldı ve İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

İnegöl ilçesinde meydana gelen kavgada, yabancı uyruklu iki grup arasında çıkan tartışma sonucunda bir kişi bıçakla yaralandı, bir kişi ise darp edildi. Olay, Süleymaniye Mahallesi Mitrovica Sokak üzerinde saat 22.30 sıralarında gerçekleşti. Henüz bilinmeyen bir sebep yüzünden başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. İsimleri hala belirlenemeyen şüphelilerden biri, Abdurrahman El Racih’in (19) bacağından bıçakladı ve Muhammed Emin Kermutlu’yu (18) darp etti. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı tarafından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalara başladı.

Güney Kore: “Kuzey Kore, Doğu Denizi’ne balistik füze fırlattı”

Sıradaki haber:

Güney Kore: “Kuzey Kore, Doğu Denizi’ne balistik füze fırlattı”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.