h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bandırma’da Ayakkabı Hırsızı Tutuklandı

Bandırma’da Ayakkabı Hırsızı Tutuklandı

Bandırma'da, evlere girerek çok sayıda ayakkabı çalan hırsız yakalandı. Polisin çalışmaları sonucunda güvenlik kameraları incelendi ve şüphelinin kimliği tespit edildi. Yakalanan hırsızın üzerinde 60 çift çalıntı ayakkabı bulundu. Ayakkabılar, sahiplerine teslim edildi ve şüpheli gözaltına alındı.

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, dairelere girerek çalınan ayakkabılarıyla bilinen bir hırsızın yakalandığı haberi gündemde. İhsaniye, 600 Evler ve Hacı Yusuf mahallelerinde son 4 gün içinde meydana gelen bir dizi ayakkabı hırsızlığı, polisin dikkatini çekti ve soruşturma başlatıldı. Bandırma Asayiş Büro Amirliği, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin kimliğini belirlemeyi başardı. Görüntülerde, bir kişinin apartmanlara girerek ayakkabıları çaldığı açıkça görüldü. Yürütülen çalışmalar sonucunda, tespit edilen kişi olan A.Ç. (56), çaldığı farklı markalarda toplam 60 çift ayakkabıyla birlikte yakalandı. Ele geçirilen ayakkabılar, sahiplerine iade edildi ve şüpheli A.Ç.hakkında gözaltı işlemi gerçekleştirildi.

Avusturya’da iltica başvurusu reddedilen Türk vatandaşı, nikah masasındayken sınır dışı edildi

Sıradaki haber:

Avusturya’da iltica başvurusu reddedilen Türk vatandaşı, nikah masasındayken sınır dışı edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.