h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Antalya’da dehşet verici bir cinayet: 3 çocuk annesini 17 yerinden bıçaklayarak öldürdüler

Antalya’da dehşet verici bir cinayet: 3 çocuk annesini 17 yerinden bıçaklayarak öldürdüler

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir kişi, dini nikahlı 3 çocuk annesi eşini 17 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından kendisine de zarar veren şüpheli yakalandı. Olay, gece saat 00.30 sıralarında Baraj Mahallesi'nde meydana geldi. Yılmaz G. (37), eşi Burcu Gezersoy (26) ile tartıştıktan sonra onu bıçakladı. Gezersoy olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cinayetin haberini alan Gezersoy'un ailesi büyük üzüntü yaşadı. Cenaze otopsi işlemlerinin ardından kadının Uşak'ta toprağa verileceği belirtildi.

Antalya’nın Kepez ilçesinde, bir adam dini nikahlı olan ve üç çocuk annesi olan eşini 17 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından şüpheli, kendisine de zarar vererek kaçmaya çalıştı ancak polis tarafından yaralı şekilde yakalandı.

Korkunç olay, Gece 00.30 sularında Kepez ilçesi Baraj Mahallesi’nde meydana geldi. Halı pazarlamacısı Yılmaz G. (37), dini nikahlı eşi Burcu Gezersoy (26) ve üç çocuğuyla gece tartışmaya başladı. Tartışma büyüdükçe Yılmaz G., Gezersoy’ı ekmek bıçağıyla 17 yerinden bıçakladı. Komşuların kavga seslerini duyması üzerine durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi sonucunda polis olay yerine gitti. Polis ekipleri, yerde kanlar içinde yatan Burcu Gezersoy ile karşılaştı. Sağlık görevlilerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahaleye rağmen, üç çocuk annesi kadın hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olaydan sonra, kendisine de zarar veren şüpheli polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cesedin otopsi işlemlerinin ardından, ailenin teslim almak üzere Uşak’ta defnedileceği belirtildi.

Anne Zale Gezersoy, kızının öldüğünü öğrendiğinde ve Uşak’tan Antalya’ya gelirken, diğer iki kızıyla birlikte gözyaşlarına boğuldu. Acı haberi alır almaz Uşak’tan Antalya’ya gitmek için teklifte bulunduğunu belirten Gezersoy, “Kızımın yanıma gelmesini teklif ettim, ancak çocukları olduğu için kabul etmedi ve gece saatlerinde öldürüldü. Biz sonradan haberdar olduk, komşularımız kızımın öldürüldüğünü telefonla bildirdi” dedi.

Vakit’in Türk Dağcılığına Özgün Öyküsü: Tuncelili Bir Akademisyenin Tırmanışı

Sıradaki haber:

Vakit’in Türk Dağcılığına Özgün Öyküsü: Tuncelili Bir Akademisyenin Tırmanışı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.