h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • AK Parti, görme engellilere destek vermeyi sürdürüyor

AK Parti, görme engellilere destek vermeyi sürdürüyor

AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, Beyaz Baston Görme Engelliler Farkındalık Haftası'nda Görme Engelliler Derneği üyeleriyle buluştu. Balıkesir Görme Engelliler Gençlik ve Spor Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine katılan Aka, dernek başkanı Akif Ergün ile görme engelli vatandaşlar için neler yapabileceklerini konuştu. Aka, engellilere destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, Karesi Kadın Kolları Başkanı Ayfer Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği üyeleriyle biraraya geldi. Bu buluşma, 7-14 Ocak tarihleri arasında kutlanan Beyaz Baston Görme Engelliler Farkındalık Haftası’nda gerçekleşti.

Balıkesir’e bağlı Karesi ilçesinde faaliyet gösteren Balıkesir Görme Engelliler Gençlik ve Spor Derneği, görme engelli bireyler ve aileleri için bir kahvaltı etkinliği düzenledi. AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, etkinliğe katılan misafirleri yalnız bırakmadı. Aka, masaları tek tek dolaşarak tüm misafirlerle sohbet etti. Programda, dernek başkanı Akif Ergün ile görme engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

“Her zaman yanınızdayız”

AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, düzenlenen etkinlikle ilgili olarak, “Gözde, kolda değil kalplerde engel olmasın. Biz her zaman sizlerin yanındayız ve yaptıklarımızla da genelde ve yerelde bunu destekliyoruz. Her alanda her engelliye uyumlu hale getirdiğimiz sürece ortada sorun kalmayacağına inanıyoruz. Bizler bunu engel olarak adlandırmıyoruz; sokaktaki esnaf, taburesini sarı bandın üstüne atmaz ve araçlar yaya kaldırımlarını işgal etmezse, hayatımızdaki zorlukları birlikte aşmış olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yakalanan kadın, 60 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Sıradaki haber:

Yakalanan kadın, 60 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.