h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Adıyaman’da bir şehit haberi geldi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleşen saldırı sonucunda Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın şehit oldu. Acı haberi ailesine askeri yetkililer verdi. Şehidin Adıyaman'da yaşayan ailesi sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen fenalaştı. Şehit Sayın'ın bekar olduğu ve ağabeyinin astsubay olarak görev yaptığı belirtildi.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleşen terörist saldırı sonucunda Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın şehit düştü. Şehidin ailesi, Adıyaman’da yaşamaktadır ve şehadet haberi askeri yetkililer tarafından kendilerine iletilmiştir.

Bölücü terör örgütü mensupları tarafından Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen kalleş saldırı sonucu Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın’ın şehit olması üzerine Adıyaman İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hikmet Uz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Hacı Erdengi ve diğer askeri yetkililer, şehidin Adıyaman Merkez Bahçelievler Mahallesi 903 Sokak’taki baba evine gelerek aileye acı haberi vermiştir. Aile fertleri fenalaşmış ve sağlık ekipleri tarafından müdahale edilmiştir. Emine Sayın ve Hacı Ali Sayın çiftinin altı çocuğundan biri olan 27 yaşındaki Şehit Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın’ın bekar olduğu ve ağabeyi Murat Sayın’ın ise astsubay olarak görev yaptığı ortaya çıkmıştır.

Deprem mağdurlarını da hedef alan, 7 milyonluk dolandırıcılıkta 33 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Deprem mağdurlarını da hedef alan, 7 milyonluk dolandırıcılıkta 33 kişi gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.