h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Üniversite Rektörü Turabi, İhtiyaç Sahiplerine Kan Bağışında Bulundu

Üniversite Rektörü Turabi, İhtiyaç Sahiplerine Kan Bağışında Bulundu

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi ve üniversite personeli, Kızılay'ın stant açtığı üniversitede kan bağışında bulundu. Rektör Turabi, kan bağışının insanlık görevi olduğunu vurgulayarak, Kızılay'ın değerli çalışmasına destek olmanın önemine dikkat çekti. Rektör yardımcıları ve diğer personel de bu önemli harekete katılıp kan bağışında bulundu. Türk Kızılay Amasya Şubesi yetkilileri de Rektör Turabi ve ekibine kan bağışı farkındalığını arttırdıkları için teşekkür etti.

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, üniversitenin katkılarının bir örneği olarak Kızılay’a kan bağışında bulundu. Rektör Turabi, kan bağışının insanlık görevinin ötesinde bir değer olduğunu vurgulayarak, “Kızılay’ın anlamlı çalışmalarına küçük bir destek sağlamak istedik” dedi.
Rektör yardımcıları Prof. Dr. Murat Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Kızılkaya, Üniversite Genel Sekreteri Osman Akbaş, akademik ve idari personele de kan bağışında bulundu. Türk Kızılay Amasya Şubesi yetkilileri, Rektör Turabi ve ekibine kan bağışı farkındalığını artırmalarına yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür etti.

Pursaklar Belediyesi, yarıyıl tatilinde öğrencilere hoş bir sürpriz sunmak için harekete geçiyor

Sıradaki haber:

Pursaklar Belediyesi, yarıyıl tatilinde öğrencilere hoş bir sürpriz sunmak için harekete geçiyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.