h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Simav’da düzenlenen bir kitap okuma yarışmasında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi

Simav’da düzenlenen bir kitap okuma yarışmasında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi

Simav ilçesinde düzenlenen TÜGVA tarafından 2023 Yılı Kitap Kurdu Kitap Okuma Yarışması'nda başarılı olan öğrencilere ödüller verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven'in katıldığı ödül töreni, Çitgöl Uzman Çavuş Adil Oruç Ortaokulu'nda gerçekleştirildi. İlçede dereceye giren öğrencilere ödüller takdim edildi. Milli Eğitim Müdürü Güven, TÜGVA Simav temsilciliği ve Çitgöl Belediye Başkanı Güray Güner'e destekleri ve katılımları için teşekkür etti.

Simav ilçesinde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen 2023 Yılı Kitap Kurdu Kitap Okuma Yarışması’nda başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi. Çitgöl Uzman Çavuş Adil Oruç Ortaokulunda düzenlenen ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven de katıldı. Tören kapsamında, ilçede başarılı olan öğrencilere ödülleri takdim edildi. Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven, organizasyona destek ve katılım sağlayan TÜGVA Simav temsilciliği ve Çitgöl Belediye Başkanı Güray Güner’e teşekkür etti.

Selendi’de Kitap Fuarı Kapılarını Açtı

Sıradaki haber:

Selendi’de Kitap Fuarı Kapılarını Açtı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.