h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Kepez ilçesinin altıncı anaokulu Varsak mahallesinde hizmete girdi

Kepez ilçesinin altıncı anaokulu Varsak mahallesinde hizmete girdi

Kepez Belediyesi, Varsak bölgesinde Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evlerinin 6. şubesini açtı. Törene Kepez Kaymakamı, Belediye Başkanı, İl Milli Eğitim Müdürü ve diğer yetkililerin yanı sıra vatandaşlar da katıldı. Açılış konuşmalarında Kepez Belediye Başkanı hizmetlerinden ve Varsak'a yapılan yatırımlardan bahsetti. Başkan, Varsak'ta kültür salonu, yeşil alanlar, güreş sahası gibi birçok projeyi tamamladıklarını söyledi. Ayrıca Kepez'deki kreş hizmetinden de bahsedildi ve 15 binden fazla ailenin çocuğuna kaliteli bir eğitim sağlandığı belirtildi. Açılışın ardından kreş gezildi.

Kepez Belediyesi, çalışan annelerin kreş taleplerini karşılamak ve okul öncesi eğitime destek vermek amacıyla Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evlerinin 6. şubesini Varsak’ta hizmete açtı. Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı törende, Kepez Belediye Başkanı Tütüncü ve ekibi, hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini aldı.

AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, 15 yıldır Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Kepez’e birçok eser kazandırdığını ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Tütüncü ise açılışta yaptığı konuşmada, Kepez’de 9 farklı açılış gerçekleştirmeyi planladıklarını ve Varsak’ın 15 yıl önceki durumunu anlattı. Başkan Tütüncü, Varsak’a yaptıkları yatırımlarla ilçenin geliştiğini, sıcak asfalt, imar yolları ve yeşil alanlar gibi hizmetleri Varsak’a kazandırdıklarını belirtti.

Açılışta konuşan başkan Tütüncü, Varsak’ta sinema salonları bulunan sosyal tesis, Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu ve kütüphaneler zinciri halkasını da Varsak’a kazandırdıklarını ifade etti. Varsak’ın eski belediye meydanının kent meydanına dönüştürüldüğünü ve Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Salonu’nun isminin verildiğini söyleyen Tütüncü, aynı zamanda Varsak’a güreş sahası ve Yağlı Güreş Eğitim Merkezi kazandırdıklarını da aktardı.

Başkan Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak spor konusuna da önem verdiklerini ve minder güreşinde ulusal madalya kazanmış bir spor kulüpleri olduğunu belirtti. Ayrıca, Bağlantı yolları ve hastane gibi önemli projelerle Varsak’ın gelişimine katkı sağladıklarını vurguladı.

Kepez’deki ilk kreşin 2013 yılında açıldığına dikkat çeken Başkan Tütüncü, Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evlerinin ismini seçtiklerini ve Selçuklu medeniyetinin izlerini yansıtmak istediklerini ifade etti. Kepez Belediyesi’nin kaliteli kreş hizmetiyle 15 binden fazla ailenin çocuğuna dokunduğunu da söyleyen Tütüncü, açılış töreninin ardından kreşi gezdi.

Ayvalık Mutfağına altın madalyalar yağdı: 8 altın, 14 madalya kazandı

Sıradaki haber:

Ayvalık Mutfağına altın madalyalar yağdı: 8 altın, 14 madalya kazandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.