h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Ayvalık Mutfağına altın madalyalar yağdı: 8 altın, 14 madalya kazandı

Ayvalık Mutfağına altın madalyalar yağdı: 8 altın, 14 madalya kazandı

Ayvalık Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, İstanbul'da düzenlenen 20. Uluslararası Mutfak Günleri Festivali'nde yemek yarışmasında 8 altın, 14 madalya kazandı. Bu başarı ilçede büyük bir memnuniyetle karşılandı. Öğrencilerin elde ettiği başarının gururunu Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır ile paylaşan Cunda MTAL'in madalyalı öğrencilerinin yüzlerindeki gurur takdire değerdi. Okul müdürü Abdülaziz Yük, öğrencilerin bu başarısıyla gurur duyduklarını söyledi ve öğretmenlere ve idarecilere teşekkür etti.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, İstanbul’da düzenlenen bir festivalde yemek yarışmasında başarılı bir performans sergileyerek 8 altın ve 14 madalya kazandılar.
Cunda MTAL’nin Yiyecek İçecek Hizmet Bölümü öğrencileri, Tuzla ilçesinde gerçekleştirilen 20. Uluslararası Mutfak Günleri Festivali çerçevesinde düzenlenen yarışmada ödül almaya hak kazandılar.
Ayvalık’a dönen öğrenciler, 8 altın, 4 gümüş, 2 bronz madalya ve bir katılım belgesiyle büyük bir başarı elde etmiş olmanın memnuniyetini yaşadılar.
Yarışmada, Lise Düzeyi Balık Tabağı kategorisinde Eylül Gencan, Mustafa Duğan, Serhan Yener ve Senemnur Durmaz altın madalya kazanırken, Arif Kadir Durmaz ve Abdullah Ay gümüş madalya ile ödüllendirildi.
Yarışmanın diğer kategorilerinde Şevval Ayaz mansiyon, Arif Kadir Altunsoy altın madalya, Serhan Yener gümüş madalya ve Muhammet Emir Özbay bronz madalya kazandı.
İstanbul’daki yarışmada Cunda MTAL öğrencileri Kübra Cansu altın, Enes Baycan bronz madalya aldı. Lise Düzeyi Pizza Tabağı kategorisinde ise Süleyman Türk altın madalya kazandı.
Öğrenciler, elde ettikleri başarıyı Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır ile paylaşmanın gururunu yaşadılar.
Cunda MTAL Müdürü Abdülaziz Yük, öğrencilerin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülkenin turizm ve yemek kültürüyle tanınmış bir ülke olduğunu vurguladı. Yemek yarışmalarına katılımın öğrencilerin önünü açmak ve yemek kültürünü gelecek nesillere taşımak amacıyla yapıldığını belirten Müdür Yük, öğrencileri tebrik ederken, desteklerinden dolayı Ayvalık Kaymakamı, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü ve Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü’ne teşekkürlerini iletti. Olayın gerçek kahramanlarının ise öğretmenler ve idareciler olduğunu belirtti.

Öğrencilere siber güvenlik konusunda bilinçlendirme eğitimi verilmeli.

Sıradaki haber:

Öğrencilere siber güvenlik konusunda bilinçlendirme eğitimi verilmeli.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.